Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2018 23:45

НАБУ засекретило справу лотерей Ляшка

НАБУ засекретило справу лотерей Ляшка
Виграш Ляшка засекретили. Фото: Уніан

Сплив строк, на який Солом'янський суд Києва надав доступ детективам Національного антикорупційного бюро до результатів виграшів національної лотереї за участі Олега Ляшка.

"Надати іншу інформацію щодо перебігу досудового розслідування не є можливим, у зв'язку з необхідністю збереження таємниці досудового розслідування", - йдеться у відповіді НАБУ, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закордонні ЗМІ висміяли виграші Ляшка у лотерею

24 жовтня 2017 року народний депутат від Радикальної партії Олег Ляшко задекларував виграші від лотереї на суми 283 тис грн і 134 тис грн.

Відповідно до листа "Української національної лотереї", протягом жовтня 2017 року виграшів у таких сумах не зареєстровано. У листі підприємства йдеться, що інформація про виграші (призи) у лотерею та персональні дані конкретних гравців є конфіденційною.

НАБУ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ засекретило справу лотерей Ляшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути