Ексклюзиви
середа, 20 грудня 2017 16:25

НАБУ і САП піаряться на черговій псевдосенсації у "справі Мартиненка" - адвокат

НАБУ і САП піаряться на черговій псевдосенсації у "справі Мартиненка" - адвокат
Адвокат Ігор Черезов заявив, що ніяких успіхів САП або НАБУ у "справі Мартиненка" немає. Фото: 112.ua

НАБУ і САП продовжують піар на згадках екс-депутата Миколи Мартиненка. Сьогодні чергова "сенсація": в ЗМІ вони "злили" про пред'явлення йому остаточної підозри. Але це формальна процесуальна дія. Ніяких успіхів САП або НАБУ в цьому немає. Про це повідомив в Facebook адвокат Ігор Черезов.

За його словами, розслідування тривало рекордних два роки. "Спочатку оголосили підозру в квітні, потім доповнили ще однією підозрою в жовтні цього року. Обидві справи об'єднали в одну, але, на мій погляд, все безрезультатно. У суді звинувачення проти Мартиненка не мають ніяких перспектив".

Адвокат зазначив, що "САП відразу відрапортувалося в абсолютно певні ЗМІ про те, що "вручено остаточну підозру" - це ще раз говорить про те, що вони банально піаряться і кримінальні провадження носять політичний підтекст. Причому цю остаточну підозру вручив детектив НАБУ, а не прокурор САП. Схоже, піарники САП виявилися спритнішими".

"Найближчим часом буде оголошено про закінчення слідства. Микола Мартиненко максимально швидко ознайомиться з матеріалами, він зацікавлений у якнайшвидшій передачі справи до суду для розгляду по суті. Всі звинувачення проти Мартиненка розваляться в будь-якому суді - через відсутність доказів", - прогнозує адвокат.

Зараз ви читаєте новину «НАБУ і САП піаряться на черговій псевдосенсації у "справі Мартиненка" - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути