вівторок, 19 серпня 2008 13:27

На засіданні РНБО Тимошенко стало смішно (ФОТО)
6

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко перервала відпустку і прибула на засідання РНБО. Фото УНІАН.

Президент Віктор Ющенко розпочав засідання Ради національної безпеки й оборони з оцінки робіт з ліквідації наслідків паводка в 6 областях.

Засідання проводилося в розширеному складі: були присутні голови державних адміністрацій шести областей, які постраждали від стихії; профільні міністри, зокрема, міністр оборони, міністр з питань надзвичайних ситуацій, міністр охорони здоров"я.


"Я буду приймати персональне рішення про перебування голів місцевих держадміністрацій на посадах, якщо до 15 листопада всі роботи по відбудові будинків не будуть проведені", - сказав Ющенко, відкриваючи засідання РНБО.
Ющенко також попросив місцеву владу завершити найближчим часом відведення ділянок потерпілим громадянам і до 15 листопада надати акти введення в експлуатацію житла. Також президент звернувся до чиновників з проханням мобілізувати місцеві громади для вивезення сміття з населених пунктів. 

Крім того Ющенко зобов"язав уряд затвердити впродовж 24 годин пооб"єктний розподіл коштів на транспортну інфраструктуру, для відбудову її після стихійного лиха.

Зараз ви читаєте новину «На засіданні РНБО Тимошенко стало смішно (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути