Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2007 11:48

На уряд Тимошенко подали до суду

На Кабінет Міністрів Юлії Тимошенко подали в суд двоє колишніх працівників заводу "Ленінська кузня". Про це в четвер повідомляють юристи, що представляють інтереси позивачів.

Згідно із повідомленням, Микола Андрощук та Надія Савицька намагаються отримати двокімнатні квартири, які їм зобов"язаний був надати завод.

Вже протягом семи років рішення суду на їх користь, яке набуло законної сили, не виконується. Через це адвокати порадили висунути претензії проти держави.

"Шкоду, завдану бездіяльністю державних органів, має відшкодовувати держава, тому ми подали позов проти Уряду", - зазначає адвокат позивачів Андрій Нечипоренко.

"Ми хочемо отримати для працівників "Ленінської кузні" по мільйону гривень, що включає ринкову вартість квартири та компенсацію моральної шкоди", - повідомив Нечипоренко.

За його словами, у випадку, якщо держава і цього разу не захистить права своїх громадян, адвокати планують звертатися до Європейського суду з прав людини.

Експерти називають реальним власником заводу "Ленінська кузня" Петра Порошенка, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «На уряд Тимошенко подали до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути