понеділок, 04 червня 2018 21:22

Суд виправдовує скандального "регіонала"

Суд виправдовує скандального "регіонала"
Суд зобов'язав прокуратуру закрити кримінальну справу проти скандального "регіонала" Миколи Левченка. Фото: відкриті джерела

Шевченківський райсуд Києва зобов'язав прокуратуру закрити провадження проти екс-"регіонала" Миколи Левченка, якого підозрюють у сепаратизмі, закликах до повалення влади та розпалюванні ворожнечі, що призвело до тяжких наслідків.

Про це повідомляє INSIDER

Рішення виніс суддя Олег Лінник 25 травня, у день написання ним заяви про відставку.

В ухвалі йдеться про те, що підозра Левченку "грунтується виключно на припущеннях органів досудового слідства щодо наявності у діяннях Левченка складу злочину, які були спростовані висновками експертів за результатами досудового розслідування".

Зокрема, на думку суду, у проаналізованих публічних виступах колишнього "регіонала", "не міститься" ознак закликів до повалення конституційного ладу та зміни територіальних меж України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проросійські сили почали конкурувати за розвал України

Після Революції гідності Миколу Левченка оголосили в розшук. Проти нього порушили кримінальну справу, підозрювали у посяганні на територіальну цілісність України.

Левченко називав Майдан "хулиганьем", а вшанування пам'яті жертв Голодомору порівнював з "плесканням себе вухами по щоках".

Брав участь у пропагандистських ток-шоу в Росії.

Зараз ви читаєте новину «Суд виправдовує скандального "регіонала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути