Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2008 11:00

На міжпартійній конференції БЮТівцям було смішно, а Тимошенко - сумно (ФОТО)
10

Атаку БЮТ на крісло мера Києва очолить перший віце-прем"єр Олександр Турчинов. Його кандидатуру як "єдину" від демократичної коаліції на міжпартійній конференції БЮТ у четвер оголосила лідер блоку Юлія Тимошенко.

У своєму виступі прем"єр не забула згадати про роль Банкової у нинішній мерській кампанії, звинувативши заступника глави секретаріату президента Ігоря Пукшина у тому, що його компанія підтримує судові позови про недопустимість проведення дострокових виборів у столиці.

Крім того, Тимошенко знову недвозначно дала зрозуміти, що підсажувати Кличка на місце Леоніда Черновецького не збирається. Усе, на що може розраховувати Кличко, - це симпатія і повага Юлії Володимирівни, а взагалі йому ще треба "дорости" і набратися досвіду.

До першої п"ятірки виборчого списку БЮТ до Київради після Тимошенко і Турчинова увійшли Микола Томенко, Олександр Зінченко і Анатолій Хостікоєв.

За матеріалами: Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «На міжпартійній конференції БЮТівцям було смішно, а Тимошенко - сумно (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути