Ексклюзиви
середа, 06 вересня 2017 11:10

На Миколаївщині розпочали війну за місто

На Миколаївщині розпочали війну за місто
Мер міста Первомайськ Людмила Дромашко. Фото: pervomausk.info

Обласна влада Миколаївщини вибудувала схему зміщення з посади мера Первомайська Людмили Дромашко. Для цього обмежили постачання води у місті.

Про це йдеться в матеріалі "Миколаївської правди".

"5 вересня з шостої ранку і до 23-ї вимкнуте електропостачання насосних станцій Первомайського водоканалу, внаслідок чого школи й дитсадки залишилися без води", - зазначає автор.

Борг Первомайськводоканалу перед обленерго становить близько 1,8 млн грн. Він утворився через міжтарифну різницю - у чому винні державні органи. Через непогашення цієї різниці з держбюджету. Міський водоканал і мер не винні. Однак обмеження водопостачання діятиме, доки Людмила Дромашко не залишить посаду міського голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міського голову збираються замінити за допомогою трьохходівки

"Це таке "примушення до покори" - тиск на мера, щоб вона "добровільно" написала заяву на звільнення з посади. Тиск губернатор Олексій Савченко вчиняє через обленерго. На 6 вересня Людмилу Дромашко викликали до голови облдержадміністрації "на килим". Якщо вона напише заяву на звільнення за власним бажанням, то до Первомайська "на білих конях" в'їдуть губернатор і його майбутній намісник - депутат обласної ради Михайло Талпа", - пише автор.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині розпочали війну за місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути