середа, 19 грудня 2018 10:03

На Миколая Рада розгляне законопроект про протидію рейдерству

На Миколая Рада розгляне законопроект про протидію рейдерству
Після обіду народні депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах. Фото: УНІАН

Традиційно у середу Верховна Рада візьметься за ратифікації міжнародних угод.

У залі зареєструвалися 328 народних депутатів.

Парламентарії планують розглянути ратифікації протоколу між Україною та Турецькою Республікою про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень, протоколу з урядом Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії про усунення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням щодо податків на доход і на приріст вартості майна, вчиненої у Лондоні 10 лютого 1993-го, а також ратифікацію меморандуму з Австрією про взаємний доступ на ринки праці членів сімей працівників дипломатичних представництв іі консульських установ.

У другому читанні парламент розгляне проект закону про внесення змін до Земельного кодексу та інших законодавчих актів щодо протидії рейдерству.

На перше читання винесені зміни до закону "Про освіту" щодо використання об'єктів і майна державних і комунальних закладів освіти, а також зміни до закону "Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків".

Далі за планом - друге читання законопроекту щодо забезпечення принципів процесуальної справедливості та підвищення ефективності проваджень у справах про порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Та перше читання змін до закону про вищу освіту; щодо забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист; змін до Кримінального кодексу щодо звільнення від кримінальної відповідальності судді.

Після обіду народні депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук назвав досягнення і провали парламенту

Це останній пленарний тиждень Верховної Ради цьогоріч. Наступного разу народні депутати зберуться у сесійній залі 15 січня.

Зараз ви читаєте новину «На Миколая Рада розгляне законопроект про протидію рейдерству». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути