Ексклюзиви
понеділок, 09 квітня 2007 16:28

На Майдані відбулися дострокові парламентські вибори

50,1% голосів отримав БЮТ на "Дострокових парламентських виборах на майдані" за партійними списками. Акцію організувала сьогодні на Хрещатику Молодіжна Центральна виборча комісія.

Всього для голосування Молодіжною ЦВК було підготовлено 500 бюлетенів. У скриньці для голосування було 416 бюлетенів. З них у 20 бюлетенях виборці поставили позначку навпроти слів "не підтримую жодної партії та блоку".

18 бюлетенів молодіжною ЦВК були визнані недійсними, тому що деяких з них виборці голосували одночасно за дві та більше політичних партій чи блоків, також кілька бюлетенів взагалі виявилося без позначок.

Таким чином, за запропоновані Молодіжною ЦВК політичні партії проголосували 378 виборців.

Згідно з результатами підрахунку голосів, перше місце здобув блок Юлії Тимошенко – 50,1%, друге – Блок "Наша Україна" - 23%, третє – Партія регіонів – 19,8%, четверте – Комуністична партія України – 3,4%.

Не подолали 3% бар`єр Соціалістична партія – 1,6%, Народний блок Литвина – 1,3% та Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція" -0,8%.

За словами голови молодіжної ЦВК Вадима Гладчука, опитування електоральних симпатій на Хрещатику тривало близько 2 годин та супроводжувалося постійними сварками політичних опонентів за повної відсутності працівників міліції, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Майдані відбулися дострокові парламентські вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути