Ексклюзиви
пʼятниця, 17 жовтня 2008 19:40

На фоні інших країн економіка України працює стабільно - Тимошенко

Заходи щодо запобігання негативним наслідкам світової фінансової кризи на економіку України, які будуть схвалені на сьогоднішньому позачерговому засіданні Кабінету міністрів, носитимуть превентивний характер, оскільки на сьогодні істотного негативного впливу ця криза на Україну ще не має.

Про це заявила прем`єр-міністр Юлія Тимошенко сьогодні на позачерговому засіданні Кабінету міністрів.

Вона підкреслила, що на сьогодні Україна на тлі інших країн світу "фундаментально" стоїть на позиціях фінансової та економічної стабільності, і банківська система, і всі економічні структури працюють стабільно, макропоказники знаходяться в межах прогнозу.

"Саме тому всі заходи, які ми сьогодні на засіданні уряду обговорюватимемо і за згодою уряду прийматимемо для включення їх у загальнонаціональний план захисту України від впливу світової кризи, - це превентивні заходи, адже на відміну від інших країн, Україна сьогодні живе спокійним фінансовим та економічним життям", - заявила Ю.Тимошенко.

Вона також сказала, що прийняті сьогодні заходи будуть передані для розгляду Раді національної безпеки та оборони як консолідований документ уряду, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «На фоні інших країн економіка України працює стабільно - Тимошенко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути