Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2018 10:42

На ще одного нардепа завели справу

На ще одного нардепа завели справу
Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальну справу за підозрою у незаконному збагаченні народного депутата з "Опозиційного блоку" Вадима Рабіновича. Фото: 112.ua

Спеціалізована антикорупційна прокуратура відкрила кримінальну справу за підозрою у незаконному збагаченні народного депутата з "Опозиційного блоку" Вадима Рабіновича через внесення ним неправдивої інформації до електронної декларації.

Про це у Facebook повідомив нардеп з БПП Сергій Каплін, оприлюднивши фотокопії відповідних документів.

Розслідування розпочали 17 січня 2018 року за ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) і ч.3 ст. 368-2 (незаконне збагачення) КК України. Досудове розслідування доручили Національному антикорупційному бюро (НАБУ).

У провадженні йдеться, що Рабінович у деклараціях за 2015-2016 роки не відзначив право користування будинком та земельною ділянкою у Козині на Київщині, де і проживав у цей час. Також він не вказав видатки і договори, що пов'язані з орендою цього будинку й землі, та страхові вклади. Нардеп "набув у власність активи, законність підстав набуття яких не підтверджено доказами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Адвокат ожиріння Рабінович" - Майкл Щур висміяв нардепа

Вадим Рабінович обирався народним депутатом на позачергових виборах до Верховної Ради восени 2014-го. Йшов четвертим у списку "Опозиційного блоку".

Зараз ви читаєте новину «На ще одного нардепа завели справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути