Ексклюзиви
вівторок, 30 жовтня 2007 08:40

На Буковині звільнять трьох "нашоукраїнців"-керівників райдержадміністрацій

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Володимир Куліш не виключає можливість кадрових змін на Буковині, однак ці перестановки "не матимуть відношення до виборів і політичної ситуації, а будуть зроблені за результатами роботи керівників районів за 9 місяців".

Про це Куліш заявив на прес-конференції у Чернівцях.

"Я дав шанс всім керівникам продемонструвати свій фах і своє ставлення до виконання своїх службових обов"язків. Тому за результатами 9 місяців ми маємо намір найближчим часом на колегії облдержадміністрації заслухати керівників окремих районів за певними напрямками. Якщо область у цілому має найкращі рейтингові показники, то в деяких районах за окремими напрямками вони провалені. Жодних об"єктивних причин для цього я не бачу, тому організаційно-кадрові висновки обов"язково будуть", - заявив Куліш.

Як зазначається у прес-релізі прес-служби Чернівецької ОДА, за підсумками моніторингу 9 місяців соціально-економічного розвитку Буковини, в трійку аутсайдерів увійшли Герцаївський, Кельменецький та Сокирянський райони, керівники яких є також головами районних організацій НСНУ.

Куліш також зазначив, що на наступному тижні в області відбудуться на різних рівнях партійні конференції НСНУ, де також дадуть оцінку результатам виборів в регіоні.

Куліш також обіймає посаду керівника обласної організації НСНУ, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «На Буковині звільнять трьох "нашоукраїнців"-керівників райдержадміністрацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути