Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2018 15:23

Ми не дозволимо ставити експерименти над народом - Рабінович про старт акції за відставку Супрун

Під будівлею Міністерства охорони здоров'я почалася організована політичною партією "За життя" безстрокова акція за відставку в.о. голови МОЗ Уляни Супрун і скасування її медреформи. Про це повідомили в прямому ефірі телеканалу NewsOne, ведучого трансляцію з місця подій.

За оцінками журналіста телеканалу, на акцію зібралися понад 4 тис. осіб. Серед них присутні народні депутати Євген Мураєв (глава політради "За життя". - Gazeta.ua) і Нестор Шуфрич, які входять у партію "За життя". Учасники акції скандують "Супрун геть", "Чемодан - Бориспіль - Америка", "Супрун йди" і т.д.

  Політична партія "За життя" розпочала безстрокову акція за відставку в.о. голови МОЗ Уляни Супрун та скасування медреформи
Політична партія "За життя" розпочала безстрокову акція за відставку в.о. голови МОЗ Уляни Супрун та скасування медреформи

Зокрема, мітингувальники вимагають відставки в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, скасування медичної реформи, яку нещодавно затвердив парламент, або хоча б тимчасової зупинки дій декількох її найбільш спірних положень.

"Ми вимагаємо негайної зупинки та скасування цієї убивчої реформи, не може бути так, щоб на лікування громадянина держава виділяла менше 300 гривень на рік - люди хворіють не раз і не два на рік, в аптеках ліки коштують у кілька разів більше. Супрун губить наш народ - і її треба негайно відправляти у відставку!" - наголосив у своєму виступі Нестор Шуфрич.

  Політична партія "За життя" розпочала безстрокову акція за відставку в.о. голови МОЗ Уляни Супрун та скасування медреформи
Політична партія "За життя" розпочала безстрокову акція за відставку в.о. голови МОЗ Уляни Супрун та скасування медреформи

"Супрун взялася знищити український народ, вона робить медицину недоступною для простих людей... Вона поїде, як поїхали Яресько, Абромавічус та інші "туристи" - і ми їх, напевно, забудемо. Але те, що вона наробила в Україні, ще довгі роки приводитиме в жах людей. Треба прибирати Супрун якомога швидше, псевдореформу скасовувати", - переконаний Євген Мураєв.

Народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович також прокоментував початок акції під Міністерством охорони здоров'я. За його словами, після відходу Супрун і скасування її "убивчої псевдореформи" його політсила займеться іншими некомпетентними чиновниками, які ставлять експерименти над українським народом, аж до повного визволення України від непрофесіоналів при владі.

"З України сьогодні роблять полігон випробувань - випробувань над нашим народом. Але ми цього не дозволимо! Україна повинна стати великою країною, а не країною, де збирається всякий "непотріб" з усього світу і проводить над українцями свої експерименти. Тому, як я і обіцяв, після свят партія "За життя" розпочала безстрокову акцію, яка закінчиться тільки тоді, коли Супрун піде. Ми - партія "За життя" - приберемо її з МОЗ! І після цього ми влаштуємо салют - вже другий - перший був після відставки Гонтаревої (екс-глави Національного банку України Валерії Гонтаревої. - Gazeta.ua). А потім третій, четвертий... і так до повної перемоги!" - пообіцяв лідер партії "За життя".

Раніше партія "За життя" за допомогою багатотисячних акцій протесту протягом року домоглася відставки Валерії Гонтаревої з поста голови правління Національного банку.

Зараз ви читаєте новину «Ми не дозволимо ставити експерименти над народом - Рабінович про старт акції за відставку Супрун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути