Ексклюзиви
понеділок, 14 липня 2008 13:36

Москаль розповів, що адвокати Жванії в пух і в прах розбили всі звинувачення

Адвокати народного депутата Давида Жванії (фракція НУ-НС) надали Подільському районному суду Києва усі документальні матеріали, які повністю спростовують висунуті Генеральною прокуратурою стосовно Жванії звинувачення у незаконному отриманні ним українського громадянства.

Про це сьогодні повідомив журналістам представник Жванії у суді, народний депутат Геннадій Москаль.

"Ми надали до суду усі необхідні документи, які "у пух і в прах" розбивають звинувачення Генеральної прокуратури щодо українського громадянства Жванії", - заявив Москаль.

Свого часу Жванія повністю виконав умови тодішньої редакції Закону України "Про громадянство", додав він. "Сьогоднішні звинувачення щодо нього ми вважаємо політичним замовленням і розправою", - пояснив Москаль позицію сторони Жванії.

Генеральний прокурор Олександр Медведько звернувся до Святошинського райсуду Києва із заявою про скасування рішень, що дозволили народному депутату Жванії одержати свого часу українське громадянство.

Суть претензій прокуратури полягала суперечності даних щодо часових періодів перебування й проживання Жванії в Україні, які були підставою для прийняття рішень, що дозволили йому одержати українське громадянство, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Москаль розповів, що адвокати Жванії в пух і в прах розбили всі звинувачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути