четвер, 16 вересня 2010 11:57

Москаль: "Журналісти поховалися, як суки по будах"

Москаль: "Журналісти поховалися, як суки по будах"

Створення коаліції між НУ-НС і Партією регіонів знищить останніх.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав "нунсівець" Геннадій Москаль.

"Хід думок Жванії про об"єднання правильний, бо це не просто доб"є "Нашу Україну", але й знищить Партію регіонів. Адже як ви собі уявляєте, як на Луганщині дізнаються, що "регіонали" об"єдналися з помаранчевими? - запитав він. - Коли в 2006 році були вибори до Верховної Ради, то була війна стрічок. І "Наша Україна" взяла кран і повісила їх на верхівки. Опоненти не могли зняти ці фантики і спиляли все дерево разом з ними. Це одиничний фантик протистояння, але таких випадків не мало. І як це Партія регіонів, яка говорила, що "это последная оранжевая зима" тепер разом з цією політичною силою буде об"єднуватися? Цього їхні виборці не сприймуть".

За словами Москаля, йому ніхто не пропонував йти в коаліцію з "регіоналами".

"Ні Жванія, ніхто інший зі мною на такі теми не говорив. Вони знають мою однозначну позицію - ні! - наголосив політик. - Хоча "Наша Україна" вже й так майже все втратила. Тут проблема в тому, що "Регіони" можуть багато втратити. Нішу "Нашої України" займе Яценюк, Тягнибок, "За Україну!" А от що буде з "регіоналами"? Поодинокі, можливо, ще підуть "тушками".

Нардеп зазначив, що був упевнений у людях, але розчарувався.

"Наприклад, пан Стретович: і християнин, і патріот, і націоналіст. Проте він не те що продався, а всю партію продав. То що ж можна говорити про інших... Є, правда, ті, хто не перейдуть ніколи - Заєць, Парубій, Кендзьор, Доній і ще багато таких. Може я поганий психолог, але деякі ще викликають в мене сумнів. Тим більше, з кожним депутатом працюватимуть індивідуально. На папірці пропонуватимуть суму, а депутат буде дописувати нулик і буде йти", - переконаний Москаль.

Водночас "нунсівець" вважає, що переходи не повинні бути значними.

"У нас ще є "троянський кінь" такий, як "Єдиний Центр". Їх то мало, але вони єдині в НУ-НС, хто мають фінансовий ресурс і хто дуже обережно говорить про цю владу, - підкреслив Москаль. - Взагалі зараз всі про неї обережно говорять. Навіть журналісти, які мали би бути на сторожі слова, поховалися, як суки по будах".

Нагадаємо, в ЗМІ з"явилася інформація, що Давид Жванія наполягає на приєднанні фракції НУНС до коаліції до місцевих виборів.

Зараз ви читаєте новину «Москаль: "Журналісти поховалися, як суки по будах"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути