вівторок, 14 серпня 2018 11:31

Москаль написав гнівний лист Луценкові й Авакову

Москаль написав гнівний лист Луценкові й Авакову
Гральний бізнес на Закарпатті процвітає, каже тамтешній голова облдержадміністрації Геннадій Москаль. Фото: відкриті джерела

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль написав листа генпрокурору і міністру внутрішніх справ про "дахування" грального бізнесу на Закарпатті.

Про це повідомляє його сайт.

Гральний бізнес в області процвітає, обурився Москаль.

"Незважаючи на прийнятий Верховною Радою Закон "Про заборону грального бізнесу в Україні" і запровадження кримінальної відповідальності за його порушення, гральний бізнес на Закарпатті представлений у всіх районах і процвітає так, як не процвітає в жодному іншому регіоні України", - заявив голова ОДА.

Москаль пов'язав це з корупцію з боку чиновників.

"Боротися з гральним бізнесом – прямий обов'язок Управління захисту економіки (УЗЕ) в Закарпатській області, яке очолює А. Іванків. Однак працівники УЗЕ не тільки не помічають численних гральних салонів, а, як стверджують прості люди, відкрито "дахують" їх", - повідомив він.

Також Москаль оприлюднив адреси гральних закладів. "Прошу прокуратуру відкрити за даними фактами кримінальне провадження", - звернувся він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Краща за деяких міністрів" - Москаль катав американського посла у ліфті й тішив сакурами

Геннадій Москаль працює головою облдержадміністрації на Закарпатті з липня 2015 року. До цього очолював Луганську військово-цивільну адміністрацію.

Зараз ви читаєте новину «Москаль написав гнівний лист Луценкові й Авакову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути