Ексклюзиви
середа, 10 жовтня 2007 12:39

Мороз заступився за соціаліста, якого Бойко назвав пройдисвітом

Лідер СПУ Олександр Мороз високо цінує Володимира Бойка. Але не згоден з його різкою оцінкою діяльності і людських якостей соціаліста Ярослава Мендуся, якого Бойко, за його власним зізнанням, як людина "просто не сприймає" і вважає "пройдисвітом".

Нагадаємо, що вчора на прес-конференції в, Бойко заявив: "Від таких партії треба позбавитись".

"Я високо ціную господарський і політичний досвід Володимира Семеновича, його практичний внесок у справу відстоювання соціальної справедливості на підприємствах, які відносяться до сфери його впливу, а також в депутатську діяльність, - цитує Мороза сайт СПУ. - Розумію, що для гострих висловів Володимира Бойка на адресу роботи Соціалістичної партії і її активу є підстави. Проте я не згоден з деякими узагальненнями, робити які можна виключно на основі результатів аналізу, яких у Володимира Бойка, природно, немає. Зокрема, вважаю несправедливою і некоректною його оцінку ролі і місця у виборчій кампанії (і в партії) Ярослава Мендуся. Це один з найбільш відповідальних і підготовлених політиків, здатних мислити і діяти масштабно і кваліфіковано".

Зараз ви читаєте новину «Мороз заступився за соціаліста, якого Бойко назвав пройдисвітом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути