пʼятниця, 08 серпня 2008 13:13

Мороз створить "Позапарламентську опозицію"

У вересні Соцпартія ініціює створення руху "Позапарламентська опозиція", до якого можуть приєднатися всі політичні партії і громадські організації, причому не обов"язково лівого спрямування.

Про це заявив лідер Соцпартії Олександр Мороз, повідомляє прес-служба СПУ.

"Ми повинні пред"явити рахунок нинішній владі, змусити її захищати права людей, позначені в Конституції, а не займатися популізмом", - відзначив Мороз. За його словами, мова йде не про створення ідеологічної течії, а про організацію системної боротьби за конституційні права українців.

"У нас маса доказів необхідності такої роботи: сьогодні дефіцит споживчого кошика збільшився на 1000 гривень! А з екранів телевізорів чиновники нас переконують, що продукти і послуги дешевшають, в країні дефляція... Це відверта маніпуляція, адже люди ходять в магазини і на базари, їздять в транспорті... і самі бачать, що якість їхнього життя стала гіршою. У кожній місцевій адміністрації є комісії з цінового регулювання, які повинні жорстко реагувати на дії монополістів продуктового ринку, але практично нічого не робиться", - наполягає лідер Соцпартії.

Олександр Мороз сказав, що сьогодні СПУ в центрі і в регіонах займається складанням спеціальної "Карти проблем України", щоб партійна і суспільна робота позапарламентського опозиційного руху була конкретною і ефективною, повідомляє Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Мороз створить "Позапарламентську опозицію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути