Ексклюзиви
середа, 04 квітня 2007 19:00

Мороз попросив опозицію повернутись до сесійної зали

Голова Верховної Ради України Олександр Мороз закликав депутатів з коаліції звернутися до парламентаріїв-опозиціонерів з проханням повернутися до сесійної зали для конструктивної роботи і пообіцяв, що їх не будуть силоміць втягувати до складу коаліції.

Про це Мороз заявив сьогодні під час екстреного засідання парламенту.

"У вас є хороші знайомі – колеги із тих фракцій, які зараз з різних причин не присутні на засіданні ВР. Переговоріть з ними, їх ніхто не затягуватиме в коаліцію, але вони повинні свій громадянський і професійний обов"язок виконувати, брати участь у засіданнях ВР і, можливо, висловлювати інші думки, які краще відображатимуть оцінку нинішньої ситуації і вони матимуть змогу внести в суспільну свідомість спокій, довіру до інституцій, включаючи Президента", - сказав Мороз.

Він наголосив, що депутати повинні знайти компроміс, "але в основі цього компромісу має бути винятково Конституція і більш нічого, і не якісь видумки і тлумачення за межами правового поля", - сказав голова ВР, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Мороз попросив опозицію повернутись до сесійної зали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути