Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 09:52

Мороз домовляється з СДПУ(о) про співпрацю

СПУ, СДПУ(о) і ряд лівих партій готові виробити єдину політичну платформу.

Про це домовилися учасники Координаційної ради лівих сил, засідання якої відбулося 25 лютого, повідомляє прес-служба Соцпартії.

На наступному засіданні, можливо, обговорюватиметься проект декларації об"єднання лівих сил.

"Поки ми відкинули всі позиції, які нас роз"єднують, і будуємо відносини на загальних ідеях - перспективи і роль лівого руху в Україні, просування соціальних ідей, статус мови, посилення ролі профспілок, захист прав людини праці" - заявив після закінчення засідання представник Соцпартії Леонід Ходаківський.

За його словами, кожна політична сила запропонувала свій варіант, чітко заявивши, з яких питань вона готова шукати компроміс, а які є принциповими і корекції не підлягають.

"Сьогодні більше 70% громадян хочуть жити в соціальній державі, а не в олігархічній. Партії лівого толку повинні сьогодні координувати свої дії і запропонувати людям не набір популістських гасел, а програму соціального захисту і підтримки", - додав він.

За словами Ходаківського, представники ПСПУ пішли з засідання Координаційної ради, не знайшовши спільної точки зору в питанні статусу російської мови. Проте з переговорного процесу ПСПУ не виходить.

Зараз ви читаєте новину «Мороз домовляється з СДПУ(о) про співпрацю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути