Ексклюзиви
вівторок, 23 вересня 2008 09:58

Мороз досі вірить Мельниченку

Лідер Соцпартії Олександр Мороз досі вважає екс-президента Леоніда Кучму причетним до зникнення журналіста Георгія Гонгадзе.

Про це він сказав перед своїм допитом у цій справі в Генпрокуратурі у вівторок.

Зокрема на запитання, чи досі він вважає Кучму причетним до вбивства Гонгадзе, Мороз відповів:

"Я і тоді, піднявши протоколи засідань Верховної Ради та всі свої публікації, ніде не вживав слова "вбивство" стосовно Кучми, стосовно його причетності. Я казав, що він причетний до зникнення Гонгадзе. Я давав доручення з цього приводу, контролював хід цієї справи – і це абсолютна правда", - сказав він.

Мороз також додав, що досі довіряє екс-майору Держохорони Миколі Мельниченку, і закликав прискорити проведення міжнародної експертизи його записів.

"Немає ніяких підстав не вірити тому, що є на плівках, коли мова йде про оригінали. Я ж не даю оцінку діям Мельниченка, він зробив те, що зробив. Але те, що він надає – це абсолютно об"єктивні речі. І до тих пір, поки прокуратура не долучить (в якості доказу) до справи, навіть якщо не самі плівки, а факти на них зафіксовані, до тих пір не буде ясності", - переконаний він.

Мороз також додав, що досі спілкується з Мельниченком.

Відповідаючи на запитання чи взяв би він його до свого списку в разі проведення виборів, лідер Соцпартії відповів: "Давайте обговорювати це питання окремо, він (Мельниченко) організував партію – і можна говорити на цю тему. Але зараз, очевидно, нема підстав, у нас же виборів нема".

На уточнююче запитання щодо того, що вибори найближчим часом можуть відбутися: "Ну, якщо будуть – то подивимося".

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Мороз досі вірить Мельниченку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути