Ексклюзиви
понеділок, 31 березня 2008 17:51

Мітинг проти НАТО біля посольства США завершився

В даний час колона учасників антинатівських протестів в тій же кількості (близько 4 тисяч чоловік) прямують на Майдан незалежності, завершивши мітинг у посольства США. Всі протестуючі покликані завтра в 8:30 пікетувати Секретаріат президента і адміністрацію.

Один з учасників на місці мітингу знепритомнів, очікується швидка допомога медиків.

Нагадаємо, що серед учасників акції протесту прихильники КПУ, Прогресивної соціалістичної партії, партії "Київська Русь" і так далі. До цього в Києві на Майдані незалежності пройшов мітинг проти вступу України в НАТО. Переважна більшість мітингуючих - люди літнього віку, проте присутня і молодь у віці до 20 років.

Раніше ряд політичних партій, серед яких КПУ і ПСПУ, підписали звернення до керівництва НАТО, в якому виклали власні погляди щодо доцільності вступу України до Альянсу, а також обіцяли в кінці березня провести в Києві масові акції протесту проти вступу України в НАТО, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Мітинг проти НАТО біля посольства США завершився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути