Ексклюзиви
понеділок, 19 листопада 2007 17:28

Місце Стельмаха у Раді віддали іншому "нашоукраїнцю"

Центральна виборча комісія зареєструвала народним депутатом України від блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" Юрія Гримчака замість Володимира Стельмаха.

Таке рішення було прийняте на сьогоднішньому засіданні комісії.

Оскільки у 20-денний термін з моменту оприлюднення результатів голосування Стельмах не подав заяви та інших документів, необхідних для реєстрації його народним депутатом, сьогодні члени ЦВК визнали його таким, який відмовився від депутатського мандату.

Відповідно до закону, ЦВК визнала обраним народним депутатом Гримчака, який є членом партії "Вперед, Україно!" та був внесений до списку НУ-НС під номером 73. Іншим своїм рішенням члени ЦВК зареєстрували Гримчака народним депутатом, після чого йому було вручено відповідне посвідчення.

Підсумовуючи сьогоднішнє засідання ЦВК, голова комісії Володимир Шаповал зазначив, що станом на сьогодні зареєстровані усі 450 народних депутатів і, таким чином, ЦВК практично завершила свою участь у виборчому процесі, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Місце Стельмаха у Раді віддали іншому "нашоукраїнцю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути