Ексклюзиви
четвер, 13 березня 2008 12:00

Місце Черновецького може зайняти Горбаль - експерт

Заступник Директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький висловив думку, що в результаті участі київської організації Партії регіонів в дострокових міських виборах в Києві її позиції істотно посиляться.

"Партія регіонів в питанні проведення перевиборів Києва значно послідовніша за партії "помаранчевого" табору. Як тільки намітилася тенденція до зростання популярності і впливовості партії на київському рівні, вона відразу ж декларує найвищі амбіції. Чим би вибори не закінчилися, київська організація Партії регіонів значно підсилить свої позиції на міському рівні і швидше за все займе по впливовості і чисельності фракції місце "Нашої України". Нинішні електоральні показники, у разі загострення боротьби між партіями "помаранчевого" табору і командою Черновецького, дозволяють Партії регіонів сподіватися навіть на перемогу її кандидата".

На думку Голобуцького таким кандидатом стане депутат Верховної ради, керівник міської організації Партії регіонів Василь Горбаль: "І в питанні висунення кандидата можна розраховувати, що Партія регіонів буде більш послідовна - вона висуне не тіньового лідера або харизматичного прибульця, а офіційного і багаторічного керівника міської організації, що став головним цивілізованим опонентом Черновецького в оточенні Януковича. Василь Горбаль до того ж є достатньо компромісною фігурою, що фактично витягнула на своєму компромісі результат Партії регіонів на дострокових парламентських виборах в Києві".

За матеріалами Подробности.

Зараз ви читаєте новину «Місце Черновецького може зайняти Горбаль - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути