вівторок, 27 липня 2021 11:55

Милованов заклався на мільйон з польським ексміністром

Милованов заклався на мільйон з польським ексміністром
Кульпа намагався довести, що президент або прем'єр-міністр не мають повноважень, знімати конституційних міністрів з посад. Милованов заявив, що польський політик просто не знає, як працює Конституція. Фото: УНІАН

Радник керівника Офіса президента, колишній міністр розвитку економіки Тимофій Милованов посперечався з ексміністром праці Польщі Пьотром Кульпою на 1 млн грн до українського бюджету. Дискусія й суперечка виникли 27 липня під час форуму "Україна 30", пише "24 канал".

Кульпа намагався довести, що президент або прем'єр-міністр не мають повноважень, щоб знімати конституційних міністрів з їхніх посад. У відповідь на це Милованов заявив, що польський політик просто не знає, як працює Конституція України. Згодом ексміністр праці Польщі записав відео і показав вирізку запису з форуму, де вони сперечалися з Миловановим. Кульпа додав, що тоді в нього не було можливості відповісти раднику керівника ОП.

"Я пропоную, якщо пан Милованов знайде в тексті Конституції повноваження для президента або для прем'єр-міністра знімати конституційних міністрів з їхніх посад, ми разом з друзями з Інституту майбутнього складемося і виплатимо мільйон гривень прямо в український бюджет", – заявив Кульпа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фінансуватимуть друзів та родичів": чому Банкова втручається в роботу Держкіно

Якщо Милованов не знайде це в тексті Конституції України, Кульпа запропонував йому повернути в бюджет гроші, зароблені на консультаціях і аналізах 2021 року.

1 червня радника голови Офіса президента, колишнього міністра розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства Тимофія Милованова призначили головою наглядової ради Укроборонпрому. Милованова одноголосно обрали на засіданні наглядової ради.

Зараз ви читаєте новину «Милованов заклався на мільйон з польським ексміністром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути