Ексклюзиви
неділя, 23 січня 2011 19:41

Міліція просто поговорила з соратником Луценка

Міліція просто поговорила з соратником Луценка

З керівником Сумської облорганізації "Народної самооборони" Іваном Боршошем було проведено профілактичну бесіду.

Про це зазначається в повідомленні СЗГ УМВС України в Сумській області.

22 січня в місті Суми патрульний наряд військової частини звернув увагу на п'ятьох осіб, які своєю поведінкою порушували громадський спокій.

"На зауваження патрульного наряду не порушувати громадській спокій, один із компанії почав сперечатися. Так як від цієї особи чувся різкий запах спиртного, військовослужбовці попросили надати документи, що засвідчують особу. Чоловік відмовився це зробити", - заявили в міліції.

Оскільки в його діях вбачалися ознаки правопорушення, передбаченого статтею 178 Кодексу про адміністративні правопорушення, його було доставлено до відділку міліції, де встановлено його особу.

"У зв'язку з малозначністю правопорушення було прийнято рішення звільнити його від адміністративної відповідальності. З громадянином було проведено профілактичну бесіду. Телефоном про це було повідомлено дружину цього громадянина, яка приїхала і на таксі повезла його додому", - уточнили в міліції.

"Ані сам голова осередку партії, ані його дружина не мали жодних претензій до військовослужбовців та працівників міліції", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівника Сумської обласної організації "Народної самооборони" Боршоша невідомі схопили і посадили в мікроавтобус. Він встиг повідомити про те, що невідомі вивезли його за межі міста, після чого зв'язок з ним перервався.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Міліція просто поговорила з соратником Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути