вівторок, 16 жовтня 2007 10:37

Міліція просить не втягувати її у політичні розбірки

Міністерство внутрішніх справ закликає політиків не втягувати міністерство в політичні розбори.

Про це повідомив департамент зі зв"язків із громадськістю МВС.

За даними МВС, кілька інтернет-видань поширили інформацію, що МВС одержало вказівку від однієї з політичних сил "розібратися" з іншою політсилою й таким чином вплинути на склад майбутньої парламентської коаліції.

На думку МВС, на тлі консультацій між політичними партіями-переможницями виборів Верховної Ради з формування парламентської коаліції такі заяви видаються спробою навмисної "демонізації" органів внутрішніх справ.

Відповідно до повідомлення, подібна інформація поширюється для того, щоб розчистити шлях до керівних посад у системі МВС однією з політсил.

МВС черговий раз заявляє, що спроби деяких політиків зробити МВС "розмінною монетою" у боротьбі за владу дискредитують українську демократію й принижують професійну гідність співробітників МВС, які своїми діями (у тому числі й під час виборчої кампанії з виборів Ради) довели, що міліція перебуває поза політикою й служить тільки своєму народу, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Міліція просить не втягувати її у політичні розбірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути