Ексклюзиви
неділя, 03 червня 2007 18:38

Миколаївські комуністи та вітренківці побилися з Луценком

В Миколаєві близько 30 представників КПУ і ПСПУ намагались блокувати прес-конференцію лідера "Народної самооборони" Юрія Луценка та його соратників. Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Блокуючих із мегафонами та прапорами партій привезли до готелю "Інгул" на автівках.

Під час того, як вони пікетували під стінами готелю, вигукували в гучномовці різні образливі лозунги в бік "Народної самооборони", лозунги проти НАТО, з сусідніх будинків зійшлися люди, які проявили дії на захист "Народної самооборони": закликали пікетувальників облишити цю справу, не вигукувати образ та перестати порушувати спокій.

Представники ПСПУ намагалися пройти в готель, де проходила прес-конференція, але своїми неадекватними діями спровокували сутичку з супроводом "Народної самооборони".

По закінченню прес-конференції представники ПСПУ намагалися перекрити центральний та запасний вихід з готелю "Інгул", щоб завадити НС. Крім цього, своїми діями вони заважали руху транспорту по вулицях біля готелю.

Сьогодні вранці без попередження "Народній самообороні" відмовили в проведенні прес-конференції в приміщенні Театру російської драми. Крім цього, одна з місцевих телекомпаній відмовила в заздалегідь домовленому ефірі Миколі Катеринчуку.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Миколаївські комуністи та вітренківці побилися з Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути