середа, 29 жовтня 2008 14:25

Меткомбінат імені Ілліча можуть націоналізувати

Голова правління Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча соціаліст Володимир Бойко допускає націоналізацію його заводу.

"Я готовий звернутися до трудового колективу і будь ласка, націоналізуйте нас", - заявив Бойко на прес-конференції в середу, повідомляє Обком.

Водночас пізніше він уточнив: "Може, згодом ми прийдемо до націоналізації, і тоді я звернуся до трудового колективу і віддамо державі наш пакет акцій - нехай націоналізують".

Бойко також виключає можливість продажу комбінату вітчизняним або закордонним інвесторам, пояснюючи це економічними проблемами потенційних інвесторів і збитковістю самого підприємства.

Водночас Бойко виключає можливість продажу комбінату вітчизняним або закордонним інвесторам, пояснюючи це економічними проблемами потенційних інвесторів і збитковістю самого підприємства.

"Сьогодні ніхто не піде на те, щоб купувати комбінат… За жовтень буде десь 250 мільйонів збитків", - сказав він.

Говорячи про кризу в банківській системі, Бойко зазначив:

"З "Промінвестбанком" взагалі дурдом… У нас там гроші лежать, ми їх не можемо зняти… Потрібно ухвалювати рішення щодо його націоналізації, інакше його чекає доля банку "Україна", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Меткомбінат імені Ілліча можуть націоналізувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути