Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2007 12:53

Мер Лужков дозволив акції проти "західної інтервенції"

Мер Москви Юрій Лужков дозволив провести 8 квітня масову акцію під назвою "Імперський марш", повідомляє радіостанція "Ехо Москви" з посиланням на одного з організаторів ходи – "Євразійського союзу молоді".

Основним гаслом маршу, учасники якого повинні будуть пройти від пам"ятника Маяковському Тверською вулицею до площі Революції, стане заклик "Проти активної експансії західної інтервенції".

Раніше лідер "Міжнародного Євразійського руху" Олександр Дугин, що очолює оргкомітет акції, заявив, що "Імперський марш" пройде на знак протесту проти "Маршу незгодних", який заплановано провести в Москві 14 квітня. Організатори думають вивести на вулицю близько півтори тисячі чоловік.

У числі організаторів заходу – Націонал-більшовицький фронт, письменник Олександр Проханов і телеведучий Михайло Леонтьєв. Усього в "Імперському марші" братимуть участь 22 організації, зокрема з України, Молдови й Прибалтики.

Нагадаємо, "Міжнародний Євразійський рух" і його молодіжне крило "Євразійський союз молоді" були активними учасниками і організаторами "Російського маршу", який відбувся в Москві 4 листопада 2005 року. 2006 року від участі в аналогічному заході вони відмовилися і спробували 4 листопада провести акції під назвою "Імперський марш" у декількох містах країн СНД.

Мерія Москви відмовила в проведенні "Маршу незгодних" 14 квітня Тверською вулицею, запропонувавши декілька альтернативних майданчиків – ВВЦ і Тушино. Але учасники акції на ці пропозиції не пристали і мають намір провести несанкціоновану ходу центром столиці, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «Мер Лужков дозволив акції проти "західної інтервенції"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути