понеділок, 28 січня 2008 18:55

Мер Києва упевнений в своїй правоті після інциденту з головою МВС

Мер Києва Леонід Черновецкий має намір "показати дійсні причини неадекватної поведінки" міністра внутрішніх справ Юрія Луценка в інциденті після засідання РНБОУ.

"Я упевнений, що не тільки захищу права громадянина України від свавілля з боку правоохоронних органів, я зможу показати дійсні причини неадекватної поведінки пана Луценка", - йдеться в заяві Л.Черновецького, поширеного прес-службою Київської міськадміністрації в понеділок.

За словами мера, "якщо міністр внутрішніх справ гордиться своєю поведінкою, і його дії не отримують належної оцінки з боку Верховної Ради, інших найвищих органів держави, це не тільки суперечить здоровому глузду і закону - це небезпечно для суспільства".

"Тоді нам не потрібні ні суди, ні прокуратура, ні Верховна Рада. Таким чином, країну чекає крах державної влади як такий. Упевнений, що людина, яка до цих пір обіймає посаду міністра внутрішніх справ України і дозволяє собі такі дії і такі заяви, просто неадекватна і дуже небезпечна для суспільства", - мовиться в заяві.

Як повідомлялося, 18 січня після засідання Ради нацбезпеки і оборони відбулася колотнеча між Ю.Луценком і мером Києва Леонідом Черновецьким.

24 січня прокуратура Києва порушила відносно Ю.Луценка кримінальну справу по ч.2 ст. 125 Кримінального кодексу (умисне спричинення легких тілесних ушкоджень) у зв"язку з інцидентом, що відбувся між головою МВС і мером Києва Леонідом Черновецьким після засідання РНБО, повідомляє ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА.

Зараз ви читаєте новину «Мер Києва упевнений в своїй правоті після інциденту з головою МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути