Ексклюзиви
пʼятниця, 11 квітня 2008 09:40

Мер Дніпродзержинська заборонив чиновницям носити декольте і міні-спідниці

Міський голова Дніпродзержинська Ярослав Корчевський ввів дресс-код для працівників виконавчих органів міської ради і районних рад.

Мер видав розпорядження про "морально-етичні норми і правила поведінки працівників, підвищення авторитету міської влади і посилення відповідальності перед територіальною общиною міста".

Зокрема, чиновники повинні бути людяними, патріотичними, чесними, відповідальними, "не давати безпідставних обіцянок, працюючи за принципом: "якщо дав слово - виконай, пообіцяв - виконай".

Кодекс має декілька статей, які визначають культуру ділового спілкування і службового етикету.

Працівникам виконавських органів міської ради рекомендується, зокрема, дотримуватися ділового стилю одягу, "що передбачає розумний консерватизм, відсутність яскравих кольорів і екстравагантного крою".

Жінкам-службовцям рекомендується класичний стиль у виборі взуття і одягу, без глибоких декольте і міні-спідниць. Щодо жіночих зачісок є певне обмеження: довге волосся повинно бути підібраним.

За інформацією прес-служби, розпорядження міського голови підготовлене на основі Загальних правил поведінки державних службовців і визначених законодавством принципах служби в органах місцевого самоврядування, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мер Дніпродзержинська заборонив чиновницям носити декольте і міні-спідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути