четвер, 26 червня 2008 13:10

Медведько вже не керує Генпрокуратурою - Олійник

Генпрокурор Олександр Медведько не керує процесами в генеральній прокуратурі. Реально там керують заступники Генерального прокурора, кожен по своєму напрямку. Таку думку висловив в інтерв"ю дніпропетровській газеті "Лівий берег" депутат від БЮТ Святослав Олійник.

"Олександр Іванович, на мій погляд, там не керує процесами. Він часто на роботі відсутній. Реально там керують заступники Генерального прокурора, кожен по своєму напрямку. Вони достатньо незалежні один від одного люди", - сказав депутат.

На думку Святослава Олійника, який сам працював в органах прокуратури, прокуратура стала "м"якша".

"За два роки відбулися певні зміни в роботі цієї системи, не пов"язані з діяльністю Олександра Івановича Медведька. Прокуратура стала "м"якша". Такі вислови як "маски-шоу", "команда "фас" або "порвати", які використовували усередині системи, пішли з лексикону", - сказав він.

Депутат вважає, що необхідність в зміні Генерального прокурора залишається актуальною, оскільки "немає ефективної роботи"

"Еффективной роботи як не було, так і немає. Але порівняно Генпрокуратура виглядає не гіршим чином", - цитує депутата "Лівий берег".

"Можуть бути зовнішні симпатії-антипатії, гроші, політичні вкладки, але як орган ГПУ по команді не працює. Сам Генеральний прокурор більше слухає команди з Банкової. Це ми бачимо по Черновецкому, Луценку, Жванії. Але вже на стадії виконання все це йде в пісок. Прокуратура зараз вже не монстр", - сказав депутат, пише Острів.

Зараз ви читаєте новину «Медведько вже не керує Генпрокуратурою - Олійник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути