середа, 11 червня 2008 11:52

Медведько відкликав свою заяву проти Жванії

Генпрокурор Олександр Медведько відкликав зі Святошинського райсуду Києва свою заяву про перегляд рішення Радянського райсуду від 10 вересня 1999 року, яким було підтверджено проживання в Україні з 1991 року Давида Жванії.

Відповідний документ з цього приводу суду, який розпочав розгляд заяви Медведька по суті, передав представник прокуратури, повідомляє УНІАН.

Наразі суд пішов до нарадчої кімнати для ухвалення рішення.

Представники Жванії в суді підтримали такий крок з боку Генпрокуратури. Однак у свою чергу попросили суд залишити заяву Медведька взагалі без розгляду.

Як зазначив з цього приводу присутній на засіданні суду член фракції "НУ-НС" Геннадій Москаль, який подавав таке клопотання, це необхідно для того, щоб Генпрокуратура знову через деякий час не змогла звернутися до суду з цього ж приводу.

Як відомо, нещодавно генпрокурор звернувся до Святошинського райсуду Києва із заявою про скасування рішень, що дозволили Жванії одержати свого часу українське громадянство.

Суть претензій прокуратури полягає в суперечності даних щодо часових періодів перебування й проживання Жванії в Україні, які були підставою для прийняття рішень, що дозволили йому одержати українське громадянство.
Зараз ви читаєте новину «Медведько відкликав свою заяву проти Жванії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути