Ексклюзиви
середа, 11 червня 2008 13:28

Медведько пояснив, чому відкликав заяву щодо Жванії

Генеральний прокурор Олександр Медведько відкликав свою заяву зі Святошинського райсуду Києва щодо перегляду рішення Радянського райсуду столиці, що підтвердив, що народний депутат Давид Жванія проживає в Україні з 1991 року, бо Генпрокуратура готує апеляцію на вказане рішення до Апеляційного суду столиці.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі Генеральної прокуратури України.

Як відомо, генеральний прокурор звернувся до Святошинського райсуду Києва із заявою про скасування рішень, що дозволили народному депутату Жванії одержати свого часу українське громадянство.

Суть претензій прокуратури полягає суперечності даних щодо часових періодів перебування й проживання Жванії в Україні, які були підставою для прийняття рішень, що дозволили йому одержати українське громадянство.

У середу, 11 червня, Святошинський райсуд Києва задовольнив прохання генпрокурора про відкликання з цього суду його заяви про перегляд рішення Радянського райсуду столиці від 10 вересня 1999 року, яким було підтверджено проживання Жванії в Україні з 1991 року.
Зараз ви читаєте новину «Медведько пояснив, чому відкликав заяву щодо Жванії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути