пʼятниця, 19 грудня 2008 11:29

Медведько хотів заарештувати Губського. Тимошенко дала жорстку відсіч (ФОТО)

Генпрокуратура відкликала своє подання до Верховної Ради щодо надання згоди на позбавлення недоторканності та арешт депутата від БЮТ Богдана Губського. Про це пише "Україна молода".

За даними газети, 16 грудня генпрокурор Олександр Медведька направив до Верховної Ради відповідне подання, але вже у другій половині дня відкликав його.

"Україна Молода" пише, що це відбулося "після жорсткої розмови з Юлією Тимошенко, яка стала на захист одіозного БЮТівця".

Пізніше у Верховній Раді і у прес-службі Генпрокуратури говорили, що не чули про таке подання на Губського.

Проте з"ясувалося, що ксерокопію подання Медведька можна було отримати в апараті Верховної Ради. Так, газеті її надав БЮТівець Григорій Омельченко.

Як відомо, раніше президент Віктор Ющенко доручив Генпрокуратурі розібратися з "земельною мафією" в Київській області і перевірити інформацію про те, що її контролюють високопосадовці та окремі депутати.

Відповідне доручення Ющенко дав після відкритого звернення депутата Київської облради Володимира Федосєєва, який стверджував, що лідером "земельної мафії" на Київщині є Губський.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Медведько хотів заарештувати Губського. Тимошенко дала жорстку відсіч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути