Ексклюзиви
середа, 03 грудня 2008 16:00

Медведчук стане міністром юстиції при коаліції БЮТ-ПР

Медведчук стане міністром юстиції при коаліції БЮТ-ПР

Однією з головних сенсацій утворення "кремлівської коаліції" у складі ПР і БЮТ стане повернення у велику політику Віктора Медведчука, голови адміністрації Леоніда Кучми і лідера СДПУ(о) у минулому, а також кума Володимира Путіна і особистого друга Дмитра Медведєва в сьогоденні.

Висока вірогідність того, що в новому уряді Юлії Тимошенко він може зайняти пост міністра юстиції. Про це повідомляє "Сегодня" з посиланням на одного з керівників Партії Регіонів.

"А чому ні. Ви знаєте на тлі багатьох він виглядає дуже адекватно. Якщо коаліція буде сформована, то найімовірніше він займе пост міністра юстиції", - сказало джерело.

Не виключає повернення в публічну політику Медведчука і політолог Михайло Погребінський, який впродовж багатьох років є його головним консультантом.

"Опитування показують, що більшість виборців Тимошенко за коаліцію БЮТ з Партією Регіонів. Вони хотіли б, щоб їх політична сила займалася пошуками шляхів виходу з кризи.

Для цього в уряді повинні працювати адекватні реаліям, що склалися, люди. До таких без сумніву відноситься і Віктор Медведчук. Якщо в уряду все вийде, то та невелика частина електорату Тимошенко, яка заполітизована, і яка не сприймає Медведчука, все пробачить Юлії Володимирівні", - відзначив він.

Погребінський також нагадав, що за великим рахунком після помаранчевої революції Медведчук з політики не йшов, оскільки продовжував консультувати у тому числі і БЮТ у правових питаннях.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук стане міністром юстиції при коаліції БЮТ-ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути