понеділок, 10 листопада 2008 08:21

Медики: Українці хворіють через політиків

Медики: Українці хворіють через політиків

Медики стверджують, що маніпуляції політиків свідомістю людей з приводу кризи погіршують здоров"я українців.

Як повідомили у прес-службі всеукраїнської громадської організації "Український медичний союз", про це йдеться у зверненні членів союзу до політичної еліти України.

У своєму зверненні медики зазначили, що складна ситуація, пов"язана зі світовою економічною кризою, значно посилюється соціальним популізмом і безвідповідальними заявами українського політикуму.

Фахівці впевнені, що наслідком такої ситуації є формування у людей відчуття невпевненості, безпорадності, безперспективності. Це вже сьогодні призвело до різкого зростання захворювань серед населення країни.

Медики стурбовані тим, що політики, задля задоволення своїх амбіцій, маніпулюють свідомістю людей, наслідком чого є руйнування здоров"я українців.

Представники Українського медичного союзу підкреслюють, що упродовж усієї історії людства медицина була й залишається базовою ознакою стабільності держави. Тому, звернувшись до політиків, медики запевнили українців, що не зрадять людей у їх надії й довірі, як би важко не було, пише 4post.

Зараз ви читаєте новину «Медики: Українці хворіють через політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути