понеділок, 20 травня 2019 15:58

Маєток в Італії і готельні номери в Грузії: показали декларацію Зеленського

Маєток в Італії і готельні номери в Грузії: показали декларацію Зеленського
Володимир і Олена Зеленські мають квартиру у Великій Британії. Фото: Facebook

На сайті Національного агентства з питань запобігання корупції зʼявилася декларація президента Володимира Зеленського про доходи за минулий рік. У ній він вказав квартиру у Великій Британії, маєток в Італії та 5 готельних номерів у Грузії.

Також Зеленський задекларував будинок і земельну ділянку в Іванковичах на Київщині, кілька квартир у Києві, квартиру дружини в Ялті та низку нерухомості за кордоном, пише TheБабель

Зокрема, у президента з дружиною Оленою є квартира у Великій Британії на 91 кв. м, яку вони придбали за понад 42 млн грн та житловий будинок в Італії на 413 кв. м вартістю понад 88 млн грн.

Серед цінного рухомого майна подружжя Зеленських — 7 коштовних годинників марок BREGUET, Tag Heuer, ROLEX, Piaget, Graff, Bovet, а також автівки LAND ROVER 2016 року випуску та MERCEDES-BENZ 2014 року випуску.

Серед нематеріальних активів президент задекларував 3 винаходи, 3 корисні моделі та 25 торгових марок чи комерційних найменувань.

Володимир та Олена Зеленські — кінцеві бенефіціари товариств "КІНОКВАРТАЛ", "СТУДІЯ КВАРТАЛ 95", "ЗЕЛАРІ ФІШ", "Ельдоранте Лімітед", "Вілхар Холдінгс Лімітед", "Фільм Херітейдж інк." і "Сан Томмасо С.Р.Л.".

Зеленський отримав понад 4 млн грн заробітної платні в "Квартал 95", понад 3 млн грн доходу від підприємницької діяльністї від "КІНОКВАРТАЛ"; Олена Зеленська заробила в ТОВ "Квартал 95" 1 млн грн.

Серед грошових активів Зеленський задекларував $630 тис., €107 тис. і понад 1 млн грн на банківських рахунках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розпускає Раду

Сьогодні, 20 травня, новообраний президент Володимир Зеленський склав присягу народові України. Потім він прийняв командування Збройними силами України у Маріїнському парку.

Зараз ви читаєте новину «Маєток в Італії і готельні номери в Грузії: показали декларацію Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути