Ексклюзиви
середа, 15 травня 2019 14:24

Матіос: Із Зеленським добре знайомий

Матіос: Із Зеленським добре знайомий
Анатолій Матіос працює головним військовим прокурором України з серпня 2014 року. Його контракт завершується 11 жовтня. Фото: ukrinform.ua

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос готовий зустрітися з новообраним президентом Володимиром Зеленським, коли той офіційно заступить на посаду Головнокомандувача.

Про це він сказав на Львівщині, де відкрили пам'ятник першому Головному військовому прокурору армії УНР генерал-хорунжому Олександру Чеховичу.

"Я з ним добре знайомий. Але у процесі передвиборчої кампанії та після виборів його не бачив. Буде виклик ним як Верховним головнокомандувачем військового прокурора, я маю прийти і зробити відповідну доповідь", - сказав Матіос.

Він назвав свої відносини з Зеленськими "нормальними, людськими". І розповів, що востаннє вони зустрічалися близько року тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського назвали міністрів "на виліт"

Володимир Зеленський переміг на виборах 21 квітня і стане шостим президентом України. До 3 червня має відбутися його інавгурація. Цього тижня Верховна Рада має призначити дату.

Зараз ви читаєте новину «Матіос: Із Зеленським добре знайомий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути