Ексклюзиви
середа, 17 грудня 2008 08:25

Мартинюк попросив Герман не впихати комуністів у "невпихуємоє"

Представник фракції КПУ в парламенті Адам Мартинюк категорично заперечує входження комуністів у новостворену коаліцію у ВР. Про це він заявив вчора у сесійній залі, відповідаючи на репліку регіоналки Ганни Герман, яка звинуватила у непрофесійності команду, що "сьогодні складається з "Блоку Юлії Тимошенко", частини "Нашої України" і фракції комуністів, "Блоку Литвина" також".

У відповідь на це Мартинюк нагадав "відоме висловлювання відомого нашого класика парламентаризму: "Не впихайте в невпихуємоє!". Я дуже просив би тих, хто хоче, з усіх сил намагається штовхнути, зарахувати самостійно, ще щось зробити, щоб партія комуністів чи фракція комуністів є в якійсь коаліції, в черговий раз наголошую, немає там фракції комуністів і не може бути, і не буде", - відбрив комуніст.

На додачу до цього Мартинюк звернувся персонально "до своєї землячки майже Ганни Миколаївни: не викликайте вовка з лісу. Краще ви про комуністів, про радянську владу, про те, чи вони мають кваліфікацію чи ні, помовчіть, бо негоже вам нагадувати деякі часи", передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мартинюк попросив Герман не впихати комуністів у "невпихуємоє"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути