Ексклюзиви
неділя, 26 вересня 2021 14:04

Марина Порошенко з дітьми зворушливо привітали Порошенка з Днем народження

Марина Порошенко з дітьми зворушливо привітали Порошенка з Днем народження

Марина Порошенко з дітьми влаштували сюрприз до дня народження Петру Порошенку та зворушливо привітали п'ятого президента України, лідера політичної партії "Європейська солідарність".

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Насправді підготовку до Дня народження Петро Порошенко ми почали заздалегідь — ще два тижні тому діти засіли за музичні інструменти, а ми з командою — за організацію сюрпризу", – написала Марина Порошенко.

Дружина п'ятого президента зазначила, що вони хотіли подарувати імениннику емоції. Бо саме вони наповнюють наше життя змістом, дають енергію та сили рухатися вперед.

На відео Марина Порошенко згадує їх пам'ятну зустріч, коли вона проводжала Петра Олексійовича до армії, незабутні миті народження їх дітей, той день, коли він, поклавши руку на Конституцію та Пересопницьке Євангеліє, складав присягу на вірність нашій великій європейській країні. Ту зимна ніч, коли десятки тисяч українців на Софійській площі вітали створення Єдиної Помісної Церкви України, моменти, коли на світ з'явилися їх дорогі онуки — такі спогади закарбовуються у серці назавжди.

До дня народження Петра Олексійовича його родина разом з командою влаштували імениннику вечір незабутніх емоцій, а у цьому їм допомогла чарівна мелодія із фільму "Ромео і Джульєтта" у виконанні їх дітей. Саме на цей фільм майбутній чоловік запросив Марину Порошенко у кіно у далекому 1983 році.

"Ця стрічка і музика з неї відтоді стали символом нашої любові", – поділилася Марина Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Марина Порошенко з дітьми зворушливо привітали Порошенка з Днем народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути