Ексклюзиви
четвер, 07 грудня 2017 11:51

"Маразм крєпчаєт" - у Росії завели кримінал на екс-міністра Гриценка

"Маразм крєпчаєт" - у Росії завели кримінал на екс-міністра Гриценка
Слідчий комітет Росії порушив проти колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка кримінальну справу про "публічні заклики до здійснення терористичної діяльності". Фото: grytsenko.com.ua

Слідчий комітет Росії порушив проти колишнього міністра оборони Анатолія Гриценка кримінальну справу про "публічні заклики до здійснення терористичної діяльності", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Головним слідчим управлінням (ГСУ) СКР порушено кримінальну справу стосовно громадянина України Анатолія Гриценка за ч. 2 ст. 205.2 КК РФ (публічні заклики до здійснення терористичної діяльності)", - сказала офіційний представник російського відомства Світлана Петренко.

За її словами, 2 липня цього року Гриценко в телеефірі каналу "112 Україна" "публічно виступив із закликом до підриву автомобілів у Москві й Таганрозі".

"Слідчі ГСУ дійшли висновку, що підтверджується і висновком лінгвістичної експертизи цього відеозапису, що в словах Гриценка містяться заклики до здійснення терористичної діяльності", - сказала представник СКР.

"Маразм крєпчаєт. Це перша кримінальна справа, порушена проти мене за все моє життя. Порушена у Росії, якою керують терористи? Які вбивають наших громадян? Які збили цивільний лайнер MH17? Цинічно і гидко", - написав Гриценко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада повністю повторює траєкторію попередників - екс-міністр

Анатолій Гриценко був міністром оборони з лютого 2005-го по грудень 2007 року. До цього очолював Центр Разумкова.

Зараз ви читаєте новину «"Маразм крєпчаєт" - у Росії завели кримінал на екс-міністра Гриценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути