понеділок, 17 вересня 2018 16:57

Мафія перемагає Майдан

Мафія перемагає Майдан
Є договорняки тих, хто має сидіти із тими, хто має саджати, каже політичний оглядач Леонід Швець.

Стара система перемагає, тому досі у тюрмі немає жодного топ-корупціонера. Про це Gazeta.ua сказав політичний оглядач Леонід Швець.

"НАБУ часто запитують: а де ж ті, кого ви посадили? Вимога правильна, але у цих внутрішніх розбірках можемо втратити головне – реформу правоохоронної та судової системи.

Суспільство не бачить ефективності жодних служб – Генпрокуратури, НАБУ або поліції.

Стара система поки перемагає. Бере вверх над бажаннями Майдану. Почався старт реваншу попередників, які збираються до парламенту. Можуть туди зайти і отримати більше місць, ніж зараз. Мафія сильніша, бо вона організована. На жаль, суспільство, яке вимагає, хоче змін, не таке організоване, його тиск несистемний і нестрашний. Сили Майдану мають організуватися політично. Поки що немає жодної політсили, яка б виражала майданні інтереси. А тим паче лідера.

Є договорняки тих, хто має сидіти із тими, хто має саджати. Сьогодні я, а завтра ти. Всі вихідці зі старої системи. У владі практично немає нових людей. Підійшов другий елешон, такі як Насіров, який добре почував себе за Януковича. На місце донецьких прийшли інші "схемотехніки", - каже Леонід Швець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили результат боротьби із корупцією в Україні

Українців турбують війна, зарплати та корупція. Водночас населення має низьку довіру до влади, зокрема, до президента, кажуть соціологи.

Зараз ви читаєте новину «Мафія перемагає Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути