середа, 14 травня 2008 10:00

Людину Катеринчука побили соратники Черновецького та Луценка?

12 травня пізно ввечері на члена дільничої виборчої комісії N34 Святошинського району від Блоку Миколи Катеринчука було скоєно розбійницький напад. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Катеринчука.

В результаті нападу, стверджують представники прес-служби, потерпілий зазнав тяжких тілесних ушкоджень і на даний час перебуває в лікарні.

На думку кандидата у мери Києва Миколи Катеринчука, цей випадок став підтвердженням того, що "як і прогнозувалося, виборча кампанія під своє завершення переходить з фази брудного чорного піару у фазу брутальних розбійницьких нападів на членів комісій від нашого Блоку".

Кандидат у мери переконаний, що напад скоєно свідомо, цілеспрямовано. Катеринчук заявив, що на його думку, "цей злочин скоєно людьми Черновецького під прикриттям підлеглих Луценка".

Кандидат обіцяв зробити все, "щоб ця справа була доведена до розгляду у суді" та поінформував, що він як народний депутат вже надіслав запит до Генеральної прокуратури України та Служби безпеки України з вимогою припинити свавілля в столиці.

Зараз ви читаєте новину «Людину Катеринчука побили соратники Черновецького та Луценка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути