Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2007 13:45

Люди Литвина сидітимуть біля "регіоналів"

Розташування депутатів Верховної Ради 6 скликання у сесійній залі парламенту суттєво не відрізнятиметься від розсадки Верховної Ради попереднього скликання.

Згідно з затвердженою на засіданні відповідної депутатської підгрупи схемою, Партія регіонів і Компартія, так само як і минулого разу, займатимуть ліву частину сесійної зали – тобто ліворуч від трибуни спікера.

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" займатиме місця, раніше закріплені за фракцією "Нашої України", – праворуч від трибуни спікера, біля урядової ложі.

Іншу частину правої половини залу – в тому числі колишні місця Соціалістичної партії – займатиме Блок Юлії Тимошенко.

Депутати Блоку Литвина, згідно зі схемою, будуть розміщатися у задньому секторі біля "регіоналів", біля проходу, що веде до центрального виходу з сесійної зали.

Водночас, на засіданні підгрупи з питань формування парламентських комітетів та предметів їх відання, було вирішено залишити ту саму кількість комітетів, як і в Верховній Раді 5 скликання – зокрема, 26 комітетів і 1 парламентська комісія.

За словами координатора цієї підгрупи Миколи Азарова, відповідний проект рішення буде надано на розгляд робочої депутатської групи з підготовки першого засідання Верховної Ради у вівторок, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Люди Литвина сидітимуть біля "регіоналів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути