вівторок, 27 листопада 2007 09:20

Ляшко: Мені пропонували $20 млн за відкликання підпису під угодою з БЮТ

Представник БЮТ Олег Ляшко заявляє, що учора ввечері йому пропонували 20 мл. доларів за те, щоб він відкликав свій підпис під коаліційною угодою між БЮТ та НУ-НС.

Про це заявив сам Ляшко в ефірі "5-го каналу" учора.

"Сьогодні (26 листопада) перед ефіром в мене відбулася зустріч, на якій людина запропонувала мені 20 млн доларів за те, що я відкличу свій підпис під коаліційною угодою. Ставки ростуть", - зазначив Ляшко.

Він відмовився відповідати, хто саме йому пропонував гроші.

"Регіони роблять ці пропозиції через оточення. Вони роблять це через найближчих друзів. Ця людина - не член БЮТ, він позапартійний", - каже Ляшко.

"Він мені сказав: "Я розумію, що тобі це казати не варто було, але я мав з тобою зустрітися, щоб поставити галочку, що я тобі це казав", - розповів Ляшко про свою розмову з особою, що пропонувала йому гроші.

Звертаючись до представника Партії регіонів Юрія Мірошниченка, він додав: "У вас є Клюєв, за кожним з наших депутатів закріплені люди. Ви знаходите людей не з Києва. Ви робите все для того, для чого Богатирьова перенесла засідання. Ви відтягуєте час. Сьогодні є сім "непідписантів". Завтра ще хтось купиться".


За матеріалами: Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: Мені пропонували $20 млн за відкликання підпису під угодою з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути