вівторок, 03 квітня 2007 14:12

Львівська облдержадміністрація підтримала указ Ющенка про розпуск парламенту

Львівська облдержадміністрація вважає, що указ президента про розпуск парламенту відповідає всім нормам Конституції і підлягає виконанню на всій території України.

Про це сказано в заяві Львівської облдержадміністрації.

Зокрема, в заяві відмічено, що "дії президента продиктовані гострою необхідністю зберегти державу, її суверенітет і територіальну цілісність, забезпечити дотримання Основного закону України, прав і свобод людини та громадянина".

Також в заяві підкреслюється, що облдержадміністрація забезпечує роботу органів влади на рівні районів в звичайному режимі і постійно координує дії з правоохоронними органами.

У той же час в заяві сказано, що своїм головним завданням Львівська облдержадміністрація вважає технологічне проведення виборів 27 травня. "Головним завданням на сьогоднішній день облдержадміністрація вважає технічне забезпечення проведення виборів 27 травня і гарантування прозорого, чесного і демократичного процесу вибору" - говориться в заяві, пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Львівська облдержадміністрація підтримала указ Ющенка про розпуск парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути