Ексклюзиви
четвер, 24 січня 2008 17:40

Луценку у стінах рідного міністерства нагадали про бійку з Черновецьким

Член Громадської ради при МВС України з питань забезпечення прав людини Олег Галенко прямо на засіданні на знак протесту проти дій Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка оголосив, що виходить зі складу ради, і залишив засідання.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, Галенко мотивував свої дії негідною поведінкою глави МВС Луценка: "Обов`язком міліції є захист прав людини. Можна поважати або не поважати Черновецького, але він, як і всі ми, громадянин України. Я вважаю, що Міністр має займатися захистом наших інтересів, а не вчиняти так з людиною, подобається вона йому чи ні".

Висловивши свої доводи на засіданні Громадської ради МВС, Галенко вийшов із зали і покинув будівлю МВС.

Коментуючи цю ситуацію журналістам, Галенко заявив: "Нести відповідальність за ситуацію має безпосередньо Міністр. Я вважаю, що пан Луценко має піти у відставку як Міністр, але у нього з`явилася зараз можливість стати мером міста Києва".

Міністр внутрішніх справ Луценко, кажучи про дії О.Галенко, заявив: "Я Міністр внутрішніх справ, але я ще і людина. Я маю особисті відношення з мером Києва Черновецьким. Давайте не обговорюватимемо мої особисті проблеми, а займемося справою".

Нагадаємо, 18 січня Міністр внутрішніх справ Луценко побився з Київським міським головою Леонідом Черновецьким після засідання РНБО України, на якому обговорювалися гострі земельні питання, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Луценку у стінах рідного міністерства нагадали про бійку з Черновецьким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути