четвер, 16 жовтня 2008 20:41

Луценко викличе до себе фігурантів телефонних розмов з Цурканом

Міністерство внутрішніх справ має намір викликати для дачі показів фігурантів телефонних розмов заступника голови Вищого адміністративного суду Михайла Цуркана.

Про це журналістам заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Звичайно, надалі відбудуться запрошення фігурантів цих розмов для того, щоб вони дали покази про те, про що вони говорили", - сказав Луценко.

За його словами, від показів заступника глави секретаріату президента Ігоря Пукшина буде залежати, чи направить МВС матеріали в прокуратуру для порушення кримінальної справи, чи відмовиться направляти.

Як відомо, МВС встановило факти втручання в діяльність суддів Київського апеляційного адміністративного суду.

У результаті проведеної перевірки було встановлено, що 12 жовтня 2008 року, а саме під час розгляду в Київському апеляційному адмінсуді скарг по указу президента, проводилися телефонні розмови.

Зокрема, з 15.23 по 15.51 з інтервалом у 6-10 хвилин відбулися шість телефонних розмов за участі заступника голови Вищого адміністративного суду Цуркана.

Серед людей, з якими говорив Цуркан, заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин, суддя Окружного адміністративного суду Добрянська і керівник служби секретаріату президента з представництва в судах України інтересів президента Кирилюк, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Луценко викличе до себе фігурантів телефонних розмов з Цурканом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути